Информация

Доктор Михаил Захманов Зъболекар Пловдив СнимкаСъвременната стоматология се развива с такива бързи темпове, че можем да я сравним с бързо течаща река, в която дори доброто плуване в повечето случаи гарантира само задържане на едно място. Изисква се голямо усилие да се предвижваш нагоре по течението.Много от нещата, които съм учил в университета преди 19 г.  вече са отживелица. Затова в своята практика съм заложил на непрекъснато усъвършенстване като специалист и инвестиране в съвременна и модерна техника.

Друго много важно нещо на което държа е индивидуалното отношение към всеки. Винаги съм се стремил да не забравям, че пациента, който търси помощ е личност със своите изисквания, разбирания и страхове.

Моите професионални интереси са свързани основно с ортодонтията и естетичната стоматология. За това за мен е изключително удоволствие, че все повече пациенти идват  не за това,че имат болки , а с желание да променят своята усмивка.

Докато преди години почти не се говореше за ортодонтия при възрастни, дизайн на усмивката, художествени реставрации, фасети то днес това е ежедневна практика и все повече хора осъзнават, че красивата усмивка е предпоставка за успех, щастие и личностна реализация.

С уважение д-р Стефан Захманов