За Стефан Захманов

Д-Р СТЕФАН ЗАХМАНОВ
МАГИСТЪР – СТОМАТОЛОГ
Член на Съюза на Стоматолозите в България.
Роден на 11 април 1972 г. в Пловдив.

Съвременната стоматология се развива с такива бързи темпове, че можем да я сравним с бързо течаща река, в която дори доброто плуване в повечето случаи гарантира само задържане на едно място. Изисква се голямо усилие да се предвижваш нагоре по течението.Много от нещата, които съм учил в университета преди 19 г.  вече са отживелица. Затова в своята практика съм заложил на непрекъснато усъвършенстване като специалист и инвестиране в съвременна и модерна техника.

Друго много важно нещо на което държа е индивидуалното отношение към всеки. Винаги съм се стремил да не забравям, че пациента, който търси помощ е личност със своите изисквания, разбирания и страхове.

Моите професионални интереси са свързани основно с ортодонтията и естетичната стоматология. За това за мен е изключително удоволствие, че все повече пациенти идват  не за това,че имат болки , а с желание да променят своята усмивка.

Докато преди години почти не се говореше за ортодонтия при възрастни, дизайн на усмивката, художествени реставрации, фасети то днес това е ежедневна практика и все повече хора осъзнават, че красивата усмивка е предпоставка за успех, щастие и личностна реализация.

С уважение д-р Стефан Захманов

  • 1991 г. – Завършва Английска езикова гимназия .
  • 1997 г. – Завършва Стоматологичния факултет на Медицински Университет – гр. Пловдив.
  • 1998 г. – Започва да работи в собствена практика. Участва в редица симпозиуми, конгреси и курсове за следдипломна квалификация.
  • 2011 – 2013г. – Специализира ортодонтия при Д-р Йоав Мазор ( Израел).

Сертификати